Міський голова провів робочу нараду із керівниками аграрних підприємств Переяславської МТГ

28.03.2024 в залі засідань Переяславської міської ради під головуванням міського голови Вячеслава САУЛКА відбулася робоча нарада за участі керівників аграрних підприємств Переяславської МТГ.

У ході її проведення  міським головою було неодноразово висловлено слова вдячності аграріям громади за їх роботу в умовах воєнного стану по забезпеченню країни сільськогосподарською продукцією, а також вагомий внесок у формування дохідної частини бюджету громади та надану матеріальну допомогу у розвиток інфраструктури старостинських округів. Окремо була висловлена вдячність керівникам аграрного сектору, які є найбільшими платниками податків, в число яких входять: ТОВ «Стейкагро», ПП «Антарес», ПОА «Україна», СПП «Агрофірма «Альта», СТОВ «Старинська птахофабрика», ТОВ «НФ «Вікінг», ТОВ «Саланг-Агро», ФГ «Геркулес». З детальними підсумками роботи аграріїв за 2023 рік та плановими завданнями на 2024 рік учасників наради ознайомила заступник міського голови Ольга ОГІЄВИЧ. Крім того вона відповіла на питання, які виникли в аграріїв в ході проведення наради. Про стан розвитку ринку землі Переяславській МТГ присутніх ознайомила начальник відділу земельних ресурсів Олена ШОСТАЛЬ.

Учасники наради взяли активну участь в обговоренні піднятих питань, висловили свою вдячність працівникам виконавчого комітету Переяславської міської ради за оперативне вирішення проблемних питань, закликали до більш тісної співпраці з представниками служб органу місцевого самоврядування та надали ряд конструктивних пропозицій щодо подальшого розвитку аграрного сектору Переяславської МТГ.

Додати коментар