Безбар’єрність адмінпослуг: ЦНАПи Київщини отримали планшети від партнерів з Регіону Іль-де-Франс. Переяславський ЦНАП теж отримав девайс

💻Центри надання адміністративних послуг Київщини отримали у Київській ОДА 222 планшети для забезпечення фізичної, інформаційної та цифрової безбар’єрності отримання послуг особами з інвалідністю.
🤝Ці девайси надали французькі партнери з Регіону Іль-де-Франс в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Київською областю. Такий гаджет отримав і Переяславський Центр надання адміністративних послуг.
Планшети допоможуть відвідувачам ЦНАПів із порушенням зору та слуху, зокрема, підключати відеозв’язок із перекладачем жестової мови, збільшувати тексти для кращої видимості, тощо.
ЦНАПи Київщини активно впроваджують принципи безбар’єрності. Під час заходу також обговорили подальше покращення доступності послуг, облаштування приміщень центрів з урахуванням потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, особливості обслуговування осіб з порушенням зору та слуху.

Додати коментар