Знаходити щасливі миті щодня

Знайти привід для  радості в житті дитини, отримати добру посмішку у відповідь, покращити весняний настрій – головні мотиви, які були враховані працівниками центру соціальних служб Переяславської міської ради при організації заходу для дітей, родини яких знаходяться в складних життєвих обставинах.

25 дітей відвідали весняний майстер-клас «Кольорові барви», який проходив 21 березня у приміщенні молодіжного центру «Зустріч». Малеча мала змогу з допомогою методиста Клубу юних моряків Наталії Чорненко, керівника гуртка «Морський сувенір» Тетяни Канової зробити цікаві поробки домашнього декору, ознайомитись з технікою аплікацій з фоамірану. Подарунки і призи, малюнки, щастя в очах, сміх і веселощі – для таких дітей це має особливу цінність.

  Адже кожен маленький громадянин нашої держави  повинен мати щасливе дитинство, і за це відповідають – дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших наших обов’язків, особливо у цей непростий воєнний час.

Не залишились без уваги організаторів і дорослі. Кожна родина отримала продуктовий набір від фермера Кузьменка Романа та керуючої справами ГО «Доброчинність інвалідам» Лілії Кравець.

Центр соціальних служб висловлює щиру вдячність  всім причетним за надану допомогу в організації та проведенні заходу.

                                              Юлія ЛЯЛЬКА, директорка центру соціальних служб

Додати коментар