Весна в «Любавонці»

Весна в Україні пробуджується від зимового сну у різних кольорах та ароматах квітів. Чути співи пташок, які повернулися з теплом весни і радіють красою зелені кущів та діброви. Світить яскраве сонечко і свою ніжність дарують підсніжники. З українськими мотивами веснянки чути мелодійні звуки сопілки та веселі таночки…

Березень — перший місяць весни. В березні народжується все прекрасне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, заквітчується земля. Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, заклад дошкільної освіти  №10 «Любавонька»  відзначає свято весни – родинне свято.  Весняні свята для дітей — чудовий спосіб прищепити малюкам любов до живого, розвинути їхню допитливість, кругозір і чудово провести час. Погодьтеся, що дуже приємно збиратися разом, веселитися, бачити посмішки та щасливі очі дітей. А якщо ці люди ще й одна родина: тато, мама, синочок, донечка, бабуся та дідусь то стає на душі ще приємніше і веселіше.

День весни в садочку – яскраве свято, актовий зал перетворився на квітучий сад, прикрашений сотнями рослин та бутонів. На святі звучали пісні та вірші про весну, вихованці дивували своїми дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів. Мами  проявили високий, неперевершений  артистизм,  подарувавши танок присвячений  святу весни . Це було дуже мило, ніжно та емоційно.

Родзинкою свята були квіти від малят, зроблені власноруч.

Будь-який захід у дитячому садку – це завжди позитивні емоції та яскраві кольори від маленьких творців добра і краси.  Святкові ранки принесли у  «Любавоньку» красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

Весна у «Любавонці» затримається надовго!!!

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

 

Додати коментар