У Переяславській громаді проводять тематичні тренінги для жінок «Щаслива мати – щаслива родина»

Коли в сім’ї народжується дитина – це велике щастя і велика відповідальність. Батьки – це перші вихователі своєї дитини. Виховання дитини – справа нелегка, але доступна кожній дорослій людині, якщо вона буде навчатися та підвищувати рівень своєї обізнаності. Виховання в сім’ї відбувається постійно, завжди, і в основі його лежить особистий приклад поведінки батьків, їхні взаємовідносини та ставлення до інших. А любов до дитини – одна з найважливіших умов успішного виховання.

Тож,  щоб підтримати та допомогти родинам у вихованні дітей працівники Центру соціальних служб Переяславської міської ради  Лілія Конченко та Валентина Мільгевська 6 березня у приміщенні КЗ «Переяславський центр культури і мистецтв», провели психологічний тренінг «Відповідальне батьківство» для 12 жінок, родини яких потребують соціальної підтримки.

Мета проведення заходу – визначення пріоритетів у вихованні дітей та типи труднощів, що виникають при спілкуванні у батьків з дітьми. Учасниці навчалися пропрацьовувати свої емоції та проговорювати їх, застосовувати навички розрізнення емоцій та турбуватися про своє ментальне здоров’я, про любов до себе та знаходити час для себе.

Жінки ділилися своїм життєвим досвідом у вихованні дітей, проходили тестування «Чи досить добре уявляєте собі результати вашого виховання?», навчались ефективним методам пошуку особистого ресурсу.

Наприкінці заходу всі учасниці отримали засоби особистої гігієни сформовані центром соціальних служб за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї Переяславської міської ради.

Інф. Центру соціальних служб

Додати коментар