Команда Переяслава-Хмельницького виборола “бронзу” в обласному чемпіонаті з армспорту Київщини

17 лютого на базі бориспільської дитячо-юнацької спортивної школи  відбувся чемпіонат Київської області з армспорту. За перемогу змагалися спортсмени із шести команд. Переяславщину представляли 20 рукоборців, серед яких було п’ять жінок.

Дві медалі принесла нашій команді викладач педуніверситету Вікторія Царук (категорія дорослі, понад 60 кг) – “срібло” в боротьбі на праву руку і “бронзу” в боротьбі на ліву руку. Дебютантка обласних змагань, учениця ЦПТО Каріна Швидка  здобула дві бронзові нагороди в боротьбі на ліву руку – серед юніорів і серед дорослих (до 60 кг). Вдало дебютували в змаганнях серед юніорів два студенти педуніверситету:  Дмитро Васьківський виборов друге місце на праву руку і третє – на ліву (вага понад 70 кг), а Владислав Кобзар був третім в боротьбі  на праву руку (вага до 70 кг). Результативно виступили за нашу команду два київські рукоборці: Владислав Прокопенко переміг у змаганнях на праву руку (категорія 90 кг), а Роман Греченюк виборов “золото” на ліву руку і “срібло” – на праву (категорія 80 кг).

Як розповів Віктор Сулима, очільник Переяслав-Хмельницького філіалу Київського обласного осередку Федерації армспорту України, у підсумку збірна Переяславщини завоювала третє місце, поступившись спортсменам із Києво-Святошинського і Бориспільського районів.

Юлія Строчинська, “Вісник Переяславщини”

Додати коментар