Київський обласний Центр підготовки населення до нацспротиву провів чергове навчання для мешканців Київщини

24 лютого Київський обласний Центр підготовки населення до національного спротиву провів одноденний курс навчання. Понад сотня охочих отримати базові військові навички приїхали на полігон.

Підготовкою мешканців Київщини займаються досвідчені інструктори, які пройшли бої у Маріуполі, Бахмуті та на інших гарячих напрямках. Інструктори провели тренування з тактичної та вогневої підготовки, навчали основам тактичної медицини. Власним прикладом вони мотивували учасників одноденного курсу продовжити навчання та долучитися до нацспротиву.

«Провести день другої річниці повномасштабного вторгнення на полігоні, відпрацьовуючи вогневу підготовку, тактику та такмед – це найкраще рішення для цивільного. Ми провели навчання для понад сотні людей. Але охочих долучитися було, насправді, в 5-6 разів більше. Підготовка до нацспротиву – це запит суспільства. Наша мета – безкоштовно, але якісно навчити максимальну кількість людей у 2024 році», – зазначив директор Центру, ветеран Володимир Авдєєнко.

«Вважаю, що під час війни кожен українець повинен мати навички володіння зброєю та вміти надавати медичну допомогу. Я, як кожен чоловік, маю захищати свою Батьківщину. Але для цього мені потрібно навчатися, тому я прийшов до Центру», – ділиться учасник одноденного курсу Дмитро Гончар.

Нагадаємо, в березні стартує повний курс, під час якого охочі навчатимуться за 16 напрямками військової підготовки 7 тижнів поспіль. Всі заняття Київського обласного Центру підготовки населення до національного спротиву проводяться на безкоштовній основі.

Соцмережі Центру:

instagram.com/kyiv.resist.center

t.me/kyivresistcenterr

facebook.com/nacsprotyv

      

Додати коментар