Відбулася підсумкова нарада Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду

14 лютого 2018 року в приміщенні ПАТ «Яготинський маслозавод» відбулася підсумкова нарада Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області.

 Яготинський маслозавод є одним з найбільших національних виробників молочної продукції. Кількість працівників на заводі становить більш як 900 осіб. Сплата єдиного соціального внеску з ПАТ «Яготинський маслозавод» зросла на 34 %  та планується її збільшення ще на 10 % з 01.02.2018 року.

У нараді взяли участь: начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, Яготинський міський голова Наталія Дзюба, в.о. голови Яготинської районної державної адміністрації Ольга Рудніцька, голова Згурівської районної державної адміністрації Валерій Мозговий, голова правління ПАТ «Яготинський маслозавод» Олександр Сіренко, голова ревізійної комісії ТОВ «Сільськогосподарське підприємство ім. А.Г. Кравченка» Володимир Семеняка, голова громадської організації «Асоціація учасників АТО» Юрій П’ята, голова Яготинської громадської організації «Союз Чорнобиль Україна» Микола Юрченко. 

Про роботу  управління за 2017 рік доповів начальник управління Василь Шмигановський, про впровадження пенсійної реформи та роботу пунктів обслуговування громадян – перший заступник начальника управління Тетяна Бугай. Про роботу відділів доповіли Оксана Самійленко, Валентина Дзюба, Вікторія Гелевера.

Робота Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області  протягом звітного періоду була спрямована на наповнення бюджету фонду, співпрацю з місцевими органами влади та роботодавцями, у визначені законодавством терміни проводились призначення та перерахунки пенсій, здійснювався прийом громадян, проводилась роз’яснювальна робота серед пенсіонерів, громадян працездатного віку та  учнівської молоді  на виїзних прийомах, зустрічах за місцем проживання та у трудових колективах. Дуже велика увага приділяється роботі з учасниками АТО та членами сімей загиблих військовослужбовців.

Основна увага доповідачами та запрошеними гостями акцентувалась на інформаційно – роз’яснювальній роботі по пенсійній реформі,  накопичувальній системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та роботі  пунктів обслуговування громадян.

По закінченню підсумкової наради  начальник головного управління та всі запрошені гості подякували керівництву та колективу управління за плідну роботу та побажали подальших успіхів у роботі.

Додати коментар