Київська обласна дитяча лікарня в Боярці отримала 5 сучасних інкубаторів-трансформерів від благодійників

5 сучасних неонатальних інкубаторів-трансформерів передали Київській обласній дитячій лікарні в Боярці представники благодійного фонду «Благомай» та компанії PepsiCo в Україні. Благодійники разом з заступницею голови Київської ОДА Жанною Осипенко, виконуючим обов’язки голови Київської обласної ради Ярославом Добрянським, представниками районної влади та обласного депутатського корпусу відвідали медичний заклад та поспілкувалися з лікарями. 

Боярська обласна дитяча лікарня є надкластерною. В закладі надають багатопрофільну високоспеціалізовану медичну допомогу дітям, які потребують спеціальних методів діагностики та лікування.

За 2022 рік у відділенні неонатального догляду та лікування допомогу отримали 125 передчасно народжених дітей, які потребували штучної вентиляції та перебування в інкубаторах. Як стверджують лікарі, неонатальні інкубатори – це фактично єдиний можливий спосіб виходити дитину та зберегти їй життя.

Передане обладнання вже працює та допомагає медикам в їх важливій роботі з порятунку життів маленьких українців. Заступниця голови КОДА Жанна Осипенко подякувала благодійникам за підтримку і надану допомогу.

   

Додати коментар