Субота, 27 Липня 2024

Переяслав

1116 років від першої літописної згадки

Офіційний сайт
Переяславської міської територіальної громади

Menu

Виїзна колегія ГУ Пенсійного фонду Київщини на Переяславщині: кому дякували за співпрацю?

Виїзна колегія ГУ Пенсійного фонду Київщини на Переяславщині: кому дякували за співпрацю?Виїзна підсумкова колегія працівників територіальних відділень Пенсійного фонду Київщини під керівництвом начальника Головного управління ПФУ Василя Фатхутдінова відбулася на базі Студениківської громади 27 січня. Під час зібрання проаналізували роботу за 2023 рік, а також відзначили ефективність співпраці з бізнесом, повідомляє Переяслав.City.

“Громаді всього шість років, але ми вже маємо певні результати. Наразі завдяки спільним зусиллям бюджетоутворюючих підприємств, представників влади та депутатському корпусу ми поступово наближаємо державні послуги ближче до людей. 48% населення – це пенсіонери, тому співпраця із Пенсійним фондом для мешканців дуже важлива, наразі усі наші звернення знаходять відгук у працівників Фонду”, – зазначила Марія Лях, очільниця Студениківської громади.

Подяками Головного управління Пенсійного Фонду України в Київській області на колегії була відзначена сумлінна та злагоджена співпраця у сприянні реалізації соціальних питань, які покладені на Пенсійний Фонд України. Так, начальник Головного управління ПФУ Василь Фатхутдінов вручив нагороди голові Студениківської громади Марії Лях та директору компанії “Нива Переяславщини” Віталію Шакелю.

 Група компаній “Нива Переяславщини” упродовж багатьох років входила до Топ-20 платників податків України в аграрному секторі, отримала відзнаку ДПС – “Сумлінний платник податків”, а нині черговою відзнакою увінчався внесок компанії до Пенсійного фонду України.

Ще на початку створення компанії, її власник ухвалив для себе рішення: працюємо відкрито і прозоро. Олександр Мостіпан чітко знає: “Сплатив податки – і спиш спокійно”.

“Нива Переяславщини” – це вертикально інтегрована модель бізнесу, яка дбає про кожен етап виробництва – від лану до столу, бо хоче забезпечити українців лише якісними продуктами. Група компаній, що об’єднує різні підрозділи, за минулий рік сплатила майже 605 мільйонів гривень податків до бюджетів різних рівнів.

За два роки повномасштабного вторгнення надходження від компанії склали понад один мільярд гривень, до Пенсійного фонду України ми сплатили близько 105 мільйонів гривень. Частину цих коштів ПФУ компенсував співробітникам у формі виплати за лікарняними листами.

“Зі співробітниками Пенсійного фонду на місцях компанія тісно співпрацює, ми уже відцифрували більше 2 тисяч трудових книжок працівників, а також регулярно отримуємо зворотний зв’язок та допомогу від працівників відділень ПФУ у громадах”, – зазначив директор компанії Віталій Шакель.

На колегії були присутні: народний депутат України Михайло Михайлович Цимбалюк, Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус, заступник голови КОВА Сергій Білецький, очільники обласних осередків Центру зайнятості, профспілок, голова Бориспільської РВА Руслан Дяченко та інші.

 
 

Додати коментар