Молодіжна рада Переяславської МТГ взяла участь у навчальному заході “Взаємодія молодіжних рад та влади” в м. Тернопіль

23 січня 2024 року команда Молодіжної ради Переяславської МТГ, зокрема заступники голови Максим Левченко та Володимир Сонько, секретар ради, головний спеціаліст відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради Лариса Малина, члени Вадим Домарецький та Вікторія Власюк взяли участь в навчальному заході «Взаємодія молодіжних рад та влади», який пройшов в місті Тернопіль. Подія відбулась в рамках проєкту «Незламна молодь: Молодіжні ради»⚡️
 
У заході загалом взяли участь 10 молодіжних рад та представники їхніх органів місцевого самоврядування з усієї України, що є учасниками програми «Незламна молодь: Молодіжні ради». Метою події є посилення взаємодії між молодіжними радами та владою в умовах війни через формування інструментів співпраці та практик, які існують на сьогодні в Україні.
 
Серед спікерів події були народні депутати України, представники міністерств, IREX, Міжнародного республіканського інституту, також представники ОВА та органів місцевого самоврядування, молодіжних рад.
 
В результаті було створено дорожню карту взаємодії, яка буде розповсюджена серед молодіжних рад України та увійде до посібника «Незламна молодь: молодіжні ради».
 
✅Програма «Незламна молодь: молодіжні ради» розроблена Українською асоціацією молодіжних рад та втілюється в межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом.

Додати коментар