Учні та вчителі приватної школи в Києві передали Інні Марченко майже 65 тисяч гривень для ЗСУ

Близько 65 тисяч гривень учні та педагоги столичної приватної школи “AISU – American international school and university” зібрали для захисників України під час Різдвяного шкільного ярмарку. Кошти передали переяславській волонтерці Інні Марченко, повідомляє Переяслав.City.

“Шановні учні, батьки, працівники школи AISU та всі, хто брав участь у Різдвяному шкільному ярмарку! Ви змогли зібрати неймовірну суму – 64 840 грн на підтримку Збройних Сил України. Щиро дякую за ваш внесок у наше спільне прагнення допомогти тим, хто захищає нашу країну”написала пост подяки на своїй особистій сторінці в соцмережі Інна Марченко.

Як розповіла переяславка нашому виданню, від цієї приватної школи в Києві її волонтерська команда отримала фінансову допомогу вже вдруге. Перший раз у закладі також провели ярмарок, але тоді кошти розділили навпіл і передали їй та волонтерам одного зі шпиталів столиці.

– Моя невістка працює в цьому закладі освіти. Я минулого року приїздила до неї в гості, була можливість поспілкуватися з дирекцією школи. Також розповідала дітям, чим займаються волонтери, і звичайно ж, зупинилася на потребах наших захисників. Я й не очікувала, що учні та колектив вирішать посприяти у зборі коштів для ЗСУ. А вони згуртувалися і ось уже вдруге провели благодійний ярмарок, аби зібрати якомога більше донатів.

Особисто дякую, педагогічному колективу та директорці Людмилі Івановій за активну громадянську позицію та роботу у досягненні спільної мети – мирного неба для нашої України.

Коли ми отримали перший раз кошти, то додали їх до суми, яку мали, і купили хлопцям автомобіль. Він уже виконує бойові завдання. А цього разу донати школи підуть на купівлю FPV-дронів. До речі, нам таких 7 одиниць уже подарував переяславець Євгеній, і вони скоро будуть працювати у бойових підрозділах, куди ми їх відвеземо, – зазначила Інна Марченко.

FPV-дрони – це безпілотні літальні апарати, які можуть передавати відео в реальному часі через вбудовану камеру, розташовану в передній частині БПЛА.

– А ще днями генеральний директор Національного історико-етнографічного заповідника “Переяслав” Олексій Лукашевич передав від колективу працівників 77 000 гривень і ми вже придбали DJI Mavic 3 Combo, – додала волонтерка.

DJI Mavic 3 Combo – найпопулярніша і наймасовіша на сьогодні модель. Це цивільний дрон, який зазвичай використовується для зйомки, тому має гарну і якісну камеру з великим збільшенням.

Додати коментар