Новорічний стіл на фронті: переяславці передали воїнам олів’є, оселедець під шубою, мандарини й цукерки

У переддень Нового року невтомна волонтерка Інна Марченко повернулася з чергової поїздки на передову – разом зі своєю командою вона возила воїнам-землякам частинку свята.

Новорічний стіл на фронті: переяславці передали воїнам олів’є, оселедець під шубою, мандарини й цукерки

Вдруге українці зустріли Новий рік в умовах війни. І дуже пощастило тим, хто зміг цього дня обійняти рідних і зібратися з ними у теплій оселі за святковим столом. Це можливо лише завдячуючи нашим військовим, які щодня боронять Україну зі зброєю в руках і наближають нашу перемогу, незважаючи ні на що.

Команда волонтерів ГО «Серця Переяславщини» Інна МарченкоОлександр Гриненко і Віталій Житніцький зробили все, аби в ці дні захисники відчули атмосферу домашнього свята — наскільки це можливо в самому горнилі війни.

Переяславські господині, працівниці ліцею імені Володимира Мономаха наготували всіляких смаколиків – загалом близько 20 страв! Від традиційного олів’є, оселедця під шубою і духмяного запеченого м’яса до сили-силенної випічки, вареників і млинців. Все це доставили воїнам на Донецькому напрямку – 46 окремій механізованій бригаді та 91-му окремому протитанковому дивізіону.

Традиційно військовим повезли й гостинці від пересічних жителів Переяславщини – все, що зносили до волонтерського штабу: фрукти (особливо багато мандаринів), овочі, солодощі, каву, чай, консервацію, засоби гігієни, медикаменти та багато корисних речей. А ще бійцям на першій лінії фронту роздали близько ста новорічних пакунків із цукерками.

Інна Марченко зазначила, що наступного разу повезуть бійцям необхідне оснащення: 7 безпілотників FPV та DJI Mavic, їх уже придбали. Подякувала усім, хто надав підтримку донатами і допоміг завантажити провізією повнісінький волонтерський бус і причеп.

Та закликала земляків долучитися до збору коштів на ремонт автомобіля бійців із 91-го окремого протитанкового дивізіону. Не будьмо байдужими! Кожен військовий автомобіль може врятувати життя! Кожна гривня має значення! Картка Інни Марченко: 4731219657769372

Новорічний стіл на фронті: переяславці передали воїнам олів’є, оселедець під шубою, мандарини й цукерки

 

Додати коментар