Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко: Київщина придбала для 72-ї бригади 500 FPV дронів

Київщина придбала для 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців 500 FPV дронів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

“500 FPV дронів. Це перша партія, яку Київщина придбала для військових 72-ї бригади. Найближчими днями передамо їх нашим захисникам. Загалом закупимо 1000 таких “пташок”, які допомагатимуть нашим захисникам на Сході нищити російських окупантів ще ефективніше. Виконуємо свої обіцянки”, – сказав Руслан Кравченко.

Він нагадав, що такі дрони мали бути у наших військових ще два тижні тому, але попередній постачальник зірвав всі терміни поставок, а із 1 тис. надійшло лише 70 одиниць, які не відповідали техвимогам.

“Попри це – вихід із ситуації знайшли. Бо не можемо залишити наших хлопців без необхідного обладнання. А ворогам буде гучно і спекотно в різдвяні та новорічні свята”, – додав начальник КОВА.

***

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко передав військовим дві вантажівки MAN. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Автівки, необхідні нашим військовим для посилення захисту людей та виконання завдань, уже прямують до бійців 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Із перших днів війни Чорні Запорожці стоять на захисті України та її незалежності. На початку російського вторгнення вони не дали російським окупантам захопити Київщину та столицю. Брали участь у важких боях за Ірпінь, Мощун, Гостомель, Бучу. З літа 2022 року бійці 72-ї ОМБр тримають східний фронт на Донеччині.

Руслан Кравченко подякував захисникам за цілодобову роботу та мужність.

«Кожна атака ворога лише посилює наше бажання допомагати військовим. Ми віримо у вас і будемо й надалі робити все можливе, щоб полегшити вашу роботу», – наголосив начальник КОВА.

Нагадаємо, що Київська обласна військова адміністрація підтримує військовослужбовців 72-ї механізованої бригади ім. Чорних Запорожців та неодноразово передавала їм необхідну для боротьби з ворогом допомогу.

Додати коментар