ДТЕК Київські регіональні електромережі отримав від USAID три автопідйомники для ремонту мереж

ДТЕК Київські регіональні електромережі отримав три нових автопідйомники від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Сучасна спецтехніка, закуплена через USAID Проєкт енергетичної безпеки, дозволить швидше відновлювати пошкоджені мережі і повертати світло клієнтам у разі аварій.

Ремонтні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі можуть використовувати отримані автопідйомники як для роботи у межах щільної забудови міста, так і в умовах бездоріжжя. Все це завдяки їхній маневреності і прохідності, що забезпечуються шасі Iveco. Отримана допомога дозволить енергетикам ефективніше й оперативніше усувати можливі пошкодження мереж під час опалювального сезону в умовах війни.

«Ми вдячні нашим міжнародним партнерам за вчасно надану допомогу. Автопідйомники – один з найбільш затребуваних спеціальних транспортних засобів для операторів систем розподілу (ОСР). Адже більшість робіт на повітряних лініях 0,4-10 кВ виконується на висоті понад 7 метрів. Отримана спецтехніка – два авто з підіймачами висотою у 18 метрів та одне авто з підіймачем у 32 метри – дозволить електромонтерам швидше виконувати висотні роботи. Відтак ДТЕК Київські регіональні електромережі швидше повертатиме світло родинам Київщини у разі аварій», – прокоментував генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Від початку повномасштабного вторгнення росії до України було пошкоджено або втрачено понад 46 одиниць спецтранспорту ДТЕК Київські регіональні електромережі.

 

Додати коментар