Мешканці Київщини позитивно оцінюють роботу ЦНАП у громадах

Протягом 2023 року в центрах надання адміністративних послуг Київської області через QR-опитування надійшло 1 637 відгуків щодо оцінки якості надання адмінпослуг через ЦНАПи пристоличного регіону. За результатами, мешканці пристоличного регіону позитивно оцінюють роботу центрів у громадах. Про це повідомили в Департаменті економіки Київської ОВА.

Понад 1,5 тисячі відвідувачів поставили ЦНАПам Київщини оцінки «чудово» та «добре». 92 відсотки громадян, які залишили позитивні відгуки про роботу ЦНАП, задоволені сервісом та готові рекомендувати ЦНАП, як основне місце для отримання державних послуг. 

За відгуками громадян щодо рівня задоволеності та лояльності відвідувачів, а також за відповідністю до вимог якості держсервісу, найвище відвідувачі оцінили сервіс у ЦНАПах Української, Броварської міських та Гатненської сільської громад. 

Довідково.

На сьогодні в Київській області працюють 66 центрів надання адміністративних послуг, 3 територіальні підрозділи, 150 віддалених робочих місць та 2 старости, які виконують функції адміністратора. До кінця року ЦНАПи будуть функціонувати в усіх 69 громадах області.

Додати коментар