Кубок Житомирської області за 2-ге місце здобув переяславський СК “Акула”

10 грудня 2023 року в Житомирі пройшов Відкритий Кубок Житомирської області з Таеквондо І.Т.Ф., в якому брали участь команди з Житомира, Києва, Львівської обл., Волинської обл., та команда з  Переяславського спортивного клубу ,,АКУЛА”!
Честь нашого клубу та міста Переяслав, в цілому, відстоювала команда ,,акулят” у складі 12 бійців, віком 9-10 років, які вибороли у двох видах програм, Спаринг та техніка Туль – загалом 23 медалі, з яких:
золота  – 14,
срібла  – 6,
бронзи  – 3.
Також, за кількістю здобутого золота та перших ,,залікових” місць –  СК,, АКУЛА” посів ІІ загальнокомандне місце, серед 8-ми команд учасників та виборов Кубок Житомирської області за 2-ге місце!!!
Щиро дякуємо батькам за всебічну підтримку, розуміння та терпіння!!! 
Особлива подяка організаторам змагань, Президенту Житомирської федерації таеквондо ІТФ, Дротенку Олександру Леонідовичу, за організацію, запрошення та теплий прийом, суддівській бригаді, колегам – тренерам за достойну конкуренцію! 
Щиро дякуємо та низький уклін, нашим незламним ЗСУ, за надану можливість тренуватися, розвиватися та успішно виступати на різноманітних змаганнях!

Додати коментар