За кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють ще одну багатоповерхівку в Бузовій

У селі Бузова на Київщині відновлюють один із багатоквартирних будинків, який був значно пошкоджений у результаті військової агресії росіян. 4-поверхівку на 51 квартиру за адресою: вул. Центральна, 17А відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Капітальний ремонт двосекційного житлового об’єкта активно триває. Уже здійснили підготовчі роботи та демонтували пошкоджені частини. Наразі виконуються фасадні та покрівельні роботи, ⁠оздоблення й опорядження внутрішніх житлових приміщень.

Відповідно до розробленого проєкту, передбачено відновити й утеплити пошкоджені ділянки стін, парапетних панелей, горища, покрівлі та фасаду. Також буде проведене опорядження пошкоджених квартир та місць загального користування.

У будівлі замінять пошкоджені вікна та двері. Разом із тим, відновлять вентиляційні канали, інженерні мережі електропостачання, освітлення, газопостачання, водопостачання, опалення та каналізації в тих частинах будівлі, де вони зруйновані, встановлять відповідні санітарно-технічні прилади й котел.

Нагадаємо, що на вулиці Центральна вже відновили одну з багатоповерхівок, зруйнованих унаслідок російської агресії. А також триває будівництво ще однієї 5-поверхівки на місці зруйнованої.

Додати коментар