7 грудня відбувся святковий захід для дітей з особливими потребами та дітей соціально-вразливих категорій «Святий Миколай, до нас завітай»

Щороку у грудні відзначають День Святого Миколая. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого покровителя, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій. Це світле та радісне свято, яке відкриває низку різдвяних і новорічних свят, вчить і дорослих, і дітей  милосердю, доброті, чуйності.

Традиційно працівники центру соціальних служб Переяславської міської ради запрошують на святкові заходи дітей з інвалідністю та дітей соціально-вразливих категорій. 7 грудня талановиті вихованці Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді зустріли 65 маленьких глядачів та подарували їм цікаву святкову програму.

Наприкінці святкового заходу Святий Миколай побажав усім присутнім родинного затишку, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті.

Висловлюємо вдячність всім, хто приєднався до привітань. Навіть у вирі війни має залишитися місце для відчуття свята й маленьких приводів для радості. Попри все, ворог немає залишати маленьких українців віри в диво та безпечного дитинства.

Завершився святковий захід традиційно –  солодкими подарунками. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цьогоріч дітки ще раз переконались, що дива трапляються!

                                                             Інформація центру соціальних служб

                                                              Переяславської міської ради

Додати коментар