У стаціонарному відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та дітей групи ризику відбувся святковий захід

6 грудня в стаціонарному відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та дітей групи ризику відбувся святковий захід приурочений до Дня Святого Миколая.
У залі панувала святкова атмосфера, вихованці були веселі, радісні та щасливі. Дітей розважали герої мультфільмів та Святий Миколай, які завітали з Будинку художньої творчості. Разом з дітлахами танцювали, співали, водили хороводи, діти з радістю в очах зустріли Чудотворця та розповідали йому вірші, співали пісні.
По завершенню концертної програми генеральна директорка Раїса Голованова привітала всіх присутніх зі святом та передала вітання від директора департаменту КОВА Ігоря Мещана та нашого друга з Німеччини, Олівера Брауна.
На свято завітали представники місцевого самоврядування: міський голова Вячеслав Саулко, секретар міського голови Лідія Оверчук, депутат міської ради Григорій Ярема, голова відділення Міжнародного фонду «Взаєморозуміння і толерантність» Анелія Ковальська, волонтер Владислав, які подарували кожній дитині пакунок зі солодощами.
Також прийшов Святий Миколай із помічницею та гостинцями, щоб привітати і клієнтів стаціонару психоневрологічного профілю та кожному особисто вручити смачненький, солодкий подаруночок.
Цього дня свято дійсно вдалося, цьому доказ щирі посмішки на обличчях дітей та клієнтів, адже під час святкових заходів кожен отримав море позитивних емоцій.

Додати коментар