Для діток із родин ВПО педагоги та вихованці Переяславського БХТДЮМ подарували чарівне дійство «Пригоди Мавки у зачарованому лісі»

5 грудня педагоги та вихованці Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді подарували чарівне дійство «Пригоди Мавки у зачарованому лісі» дітям із внутрішньо переміщених родин Переяславської громади. Тендітна Мавка (Анна Мукоїда) та її вірний друг Квусь (Тетяна Ковшун) разом із юними артистами БХТДЮМ та глядачами долали злі чари Килини (Світлана Кондратенко), прокладаючи шлях Святому Миколаю (Василь Петренко). Свої творчі сюрпризи дарували вокальні студії «Акорд» (керівник – Наталія Данчук), акробатично – хореографічна студія «Фантазія» (керівник Тетяна Ковшун) та студія сучасного танцю «Шоколад» (керівник – Анна Мукоїда). Служба у справах дітей та сімʼї Переяславської міської ради, як справжні помічники Святого Миколая, підготувала для дітей солодощі.
Дякуємо нашим захисникам – Збройним силам України. Це вони вони роблять все можливе, щоб в українських дітей було дитинство, посмішки та найкраще майбутнє!

Додати коментар