Відкрилася виставка студентів Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди, виконана в техніці мікс-медіа

Вивчаючи сучасні техніки декоративно-прикладного мистецтва, студенти педагогічного факультету Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди втілюють свої творчі ідеї у композиціях  в техніці мікс-медіа. Це техніка створення художнього твору, у якій змішуються різні види техніки і матеріали. На основі обраного сюжету (паперова серветка) створюється тематична композиція з використанням живопису, трафаретів, штампів, графічних засобів, об’ємних елементів, паперу, тканини, природного матеріалу, глини тощо.

Твори, виконані у техніці мікс-медіа, самобутні і неповторні, приваблюють спостерігача своєю незвичністю, захоплюють і ведуть у безмежний світ фантазії і творчості. Особливої уваги заслуговують роботи «Африканські мотиви» та «Соняхи», які виконали студенти-магістранти педагогічного факультету Дарина Овчиннікова та Олена Іваненко.

Керівником проекту є кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання вишу Тетяна Носаченко.

 

 

Додати коментар