У Василькові відновлюють чергову багатоповерхівку коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

На Київщині за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відбудовують черговий житловий об’єкт. Це багатоквартирний будинок на 60 квартир, розташований на вулиці Декабристів у місті Васильків Обухівського району. До війни в ньому мешкали 210 людей.

З початку повномасштабного вторгнення багатоповерхівка значно постраждала. Вибуховою хвилею були вибиті вікна та двері, пошкоджені стіни і фасад, зруйновані балкони та понищені всередині квартири.

Зараз активно триває капітальний ремонт пошкоджених конструкцій. Наразі вже здійснили підготовчі роботи, демонтували пошкоджені частини, виконали ремонт швів між плитами перекриття. Триває утеплення фасаду багатоповерхівки та опорядження технічного поверху будівлі.

Крім цих робіт, відповідно до розробленого проєкту в низці квартир передбачено посилення зовнішніх конструкцій, заміну зруйнованих перегородок. Також у будинку відновлять зруйновані балкони, замінять вікна та двері як у квартирах, так і на сходовому майданчику. Додатково у квартирах виконають внутрішнє опорядження стін, стелі та підлоги.

Нагадаємо, що у Василькові на вулиці Декабристів також відновлюють 10-поверхівку на 120 квартир.

         

Додати коментар