На ремонт бойового авто футболісти “Матадору” передали 10 тисяч гривень і свій клубний прапор

Відкритий Кубок Переяславщини з футзалу серед дітей 2016 р.н. відбувся у спортивному залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі 19 листопада. Участь у ньому взяли шість дитячих команд з Переяслава, Яготина, Березані, Золотоноші та Чорнобаю. Якими видалися футбольні поєдинки, які команди стали призерами змагань та чому почесними гостями турніру були військовослужбовці та волонтери Переяславщини? Відповіді – у матеріалі Переяслав.City.

Про відкритий Кубок Переяславщини

Організували та провели змагання викладачі кафедр факультету фізичної культури, спорту і здоровʼя, спільно з членами ГО «Футбольний клуб «Матадор». Про це Переяслав.City розповів керівник клубу Юрій Кривенко. Шість команд-учасниць турніру були поділені на дві групи. За результатами групових ігор, окремо пройшли дві гри:

  • матч за третє місце,
  • футбольна зустріч, за результатами якої визначилися переможець та срібний призер змагань.
Результати турнірної таблиці відкритого Кубку з футзалу такі:
  • Перше місце здобула команда юних футболістів «ДЮСШ Золотоноша». Вони виграли у своїх суперників з Яготина з рахунком 2:0;
  • Друге місце, відповідно, посіла команда футболістів «ДЮСШ Яготин»;
  • Бронзу здобули цього дня юні спортсмени команди «Матадор» з Переяслава, обігравши своїх суперників з рахунком 5:3.

На церемонії нагородження відзначили кращих гравців турніру памʼятними статуетками, а команди-переможниці — медалями та кубками.

Автор: факультет фізвиховання ПХДПУ

 
 
Відкритий Кубок Переяславщини з футзалу серед дітей 2016 р.н.

Допомога бійцям ЗСУ

На дитячому турнірі з футзалу цього дня почесними гостями та вболівальниками були воїни ЗСУ та волонтери Переяславщини.

– Інну Марченко та бійців, котрі на кілька днів у відпустку приїхали додому, ми запросили з кількох причин, – розповів Юрій Кривенко. – По-перше, наші юні футболісти захоплюються героїзмом та відвагою воїнів ЗСУ з Переяславщини. Вони завжди радіють зустрічам із ними. А по-друге, ми хотіли якось підтримати земляків-захисників та хоч трішки допомогти фінансово.

Громадська організація «ФК «Матадор» має свій матеріальний фонд, який формується за рахунок благодійних внесків членів клубу та батьків наших вихованців. До війни ми ці кошти спрямовували на розвиток матеріально-технічної бази: закуповували мʼячі, маяки, форму та інший інвентар, потрібний для якісного проведення тренувань. Ми – відносно молодий клуб (заснований у 2018 році, – авт.), тільки починаємо розвиватися, тому все, що для цього потрібно, купуємо власним коштом.

Отож задля цього члени клубу й запросили волонтерку Інну Марченко та бійців ЗСУ на дитячий турнір із футболу. На урочистому відкритті змагань їм передали 10 тисяч гривень, а також дитячі патріотичні малюнки та прапор команди «Матадор» для підняття бойового духу наших захисників.

– Ці кошти підуть на ремонт автомобіля для бійців ЗСУ. У наших хлопців з передової вийшли з ладу дві автівки, – розповіла Інна Марченко. – В одній уже перебрали ходову та замінили форсунки. Залишилося відремонтувати механізм щеплення і тоді цей автомобіль поїде знову на передову, а звідти заберемо на ремонт другий. Я щиро вдячна нашим спортсменам клубу «Матадор» за фінансову підтримку. Хлопці її дуже потребують. Прапор футбольної команди також поїде на передові позиції війни, де бійці його розпишуть і передадуть назад спортсменам.

 

Додати коментар