24 листопада відбудеться прощання із загиблим Героєм, старшим сержантом Віталієм Максименком

Переяславщина проведе в останній земній дорозі свого загиблого “соколика” – 42-річного воїна ЗСУ, старшого сержанта Віталія МАКСИМЕНКА, котрий віддав своє життя у боротьбі за Україну та заради нас із вами, повідомляє Переяслав.City, посилаючись на 1 відділ Бориспільського РТЦК та СП.

Церемонія прощання та поховання із загиблим Захисником України – Максименком Віталієм Анатолійовичем, відбудеться у п’ятницю, 24 листопада 2023 року:

  • 10:00 – вулиця Урицького, будинок 13, місто Переяслав.
  • 12:00 – Борисоглібська церква, місто Переяслав.
  • 13:15 – цвинтар села Мала Каратуль.
Віталій Анатолійович, 1981 року народження, житель Переяслава. Призваний добровольцем 25 лютого 2022 року, служив водієм-машиністом аеродромно-технічного забезпечення.

Загинув, 15 листопада 2023 року, в районі населеного пункту Максима Горького, Бериславського району, Херсонської області.

У соцмережі адміністратор сторінки “Малокаратульський старостинський округ” звертається до всіх односельчан та жителів сусідніх населених пунктів із проханням гідно пошанувати пам’ять нашого земляка:

Світла пам’ять Герою який загинув, захищаючи нас і низький уклін. Саме завдяки таким людям, як Віталій ми сьогодні маємо можливість спокійно жити та розмовляти рідною мовою. Він назавжди залишиться з нами. Царство небесне та вічна слава Герою!

Прохання до жителів сіл Мала Каратуль, Травневе та Воскресенське о 13:00 від школи до кладовища “живим коридором” провести Героя!

Додати коментар