Волонтер оголосив збір для дітей соціально-вразливих категорій до Миколая: що планують та як долучитися

У Переяславі оголосили мобілізацію сил добра до Миколая – збирають кошти на поїздку дітей соціально-вразливих категорій, зокрема тих які постраждали від військової агресії, до Дня Святого Миколая в океанаріум, цирк чи квест-кімнату – на вибір дітей та їх батьків. Про це повідомив волонтер і журналіст Максим Левченко, переповідає Proslav.

Як розповідає волонтер, вже вже два роки поспіль, на Миколая, він допомагає Центру соціальних служб Переяславської міської ради вітати дітей-підопічних соціально-вразливих категорій зі святами. Як і завжди, солодкі подарунки придбають місцеві волонтери, проте спільно з Центром волонтер теж вирішив не залишитись осторонь, й організувати для дітей соціально-вразливих категорій, зокрема тих які постраждали від військової агресії, поїздку до Дня Святого Миколая в Океанаріум чи квест-кімнату – на вибір дітей чи їх батьків.

«За нашими, з помічницею Аліною Лялькою, обрахунками, нам потрібно 10 000 гривень – у суму ввійде оренда автобуса, супровід дітей і квитки на дійство, яке вони оберуть: океанаріум, цирк, квест-кімната чи будь що на їх смак. Поїздка відбудеться напередодні Миколая, 6 грудня, й покликана згуртувати дітей підліткового віку – 9-13 років», – каже Максим Левченко та додає, що серед щедрих душею і кишенею розіграємо 3 або й більше чудових книг з підписами авторів і чудовими святковими листівками.

Повідомляється, що мобілізація сил добра відбувається за реквізитами:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/AHVjaq4mSm

Карта з будь якого банку: 5375 4112 1026 1918

PayPal: levchenkopaypal@gmail.com

Збір коштів триватиме два тижні – до 26 листопада, після чого ініціатори нагородять донатерів, розкажуть про поїздку як у соцмережах, так і в медіа – зокрема на сайті Proslav.

«Війна не повинна забирати у дітей відчуття свята, відчуття нашої уваги і підтримки. Це принципова позиція, яку, сподіваємося, не політизуватимете і підтримаєте. Пам’ятаймо про життєвий шлях Святого і гуртуймося навколо цієї ідеї!», – додають волонтери.

Додати коментар