Запрошуємо бажаючих долучитися до команди активної та дієвої молоді

Молодіжна рада Переяславської міської територіальної громади відкриває набір нових членів. Це чудова можливість приєднатися до активної команди тих, хто вже сьогодні творить молодіжну політику твоєї громади.
Хто ми, та які переваги долучення до нашої спільноти?
Молодіжна Рада Переяславської міської територіальної громади – це платформа для того, щоб молодь, могла висловити свої ідеї, долучитися до прийняття важливих рішень та спільно з іншими активними громадянами реалізувати проєкти, спрямовані на покращення молодіжної політики громади.
Три причини бути в нашій команді:
▪️Розвиток лідерських навичок – Ви отримаєте можливість брати на себе відповідальність та участь у важливих рішеннях.
▪️Співпраця з громадськістю: Ви зможете представляти молодь перед органами влади та співпрацювати з іншими молодіжними організаціями.
▪️Реалізація проектів: Ми підтримуємо ваші ідеї та допомагаємо в їх втіленні в життя.
Для кого це?
Молодь віком від 14 до 35 років, які мають бажання активно долучитися до громадського життя, працювати в команді та сприяти розвитку молодіжних ініціатив.
Як подати заявку?
Щоб стати членом Молодіжної Ради, достатньо заповнити електронну форму за посиланням https://forms.gle/wG3vYajcNP18sKyM9
Термін подачі заявок – до 12 грудня. Відібрані кандидати будуть повідомлені після закінчення терміну прийому реєстрацій.
Приєднуйтеся до нас і долучайтеся до тих, хто змінює нашу громаду на краще! Будьте активними громадянами та впливайте на майбутнє разом із Молодіжною Радою Переяславської громади!

Додати коментар