Крокуємо з часом

Сьогоднішні події в Україні не залишають байдужими нікого з нас. При цьому важливо уберегти себе, близьких та дітей від надмірної тривожності.

 2 листопада 2023 року відповідно до рішення Вченої ради Комунального навчального закладу «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» від 10 жовтня 2023року №120, з метою систематизації та популяризації передового педагогічного досвіду, створення умов для професійного самовдосконалення й розвитку педагогічних працівників дошкільних закладів освіти області на базі дошкільного закладу ЗДО №10 «Любавонька» (в режимі онлайн) розпочала роботу обласна педагогічна студія для працівників дошкільних закладів Київщини на тему: «Безпечна поведінка дошкільників: кейс – технології та практики».

Координатором педстудії є завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти, кандидат психологічних наук Комунального навчального закладу «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Антоніна ШЕВЧЕНКО, керівниками  педстудії: директор Любов ТОМЕНКО, вихователь – методист Наталія Калініченко та вихователь Віта ДМИТРЕНКО.

Метою  першого заняття було  ознайомлення педагогів-дошкільників   з досвідом роботи закладу, працівники якого продемонстрували власну модель організації освітнього процесу  в умовах воєнного стану, де особлива увага приділяється безпеці дітей.

Модераторами заходу були директор КУ  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ірина БОЖКО та виконуюча обов’язки директора ЗДО №10 « Любавонька» Анюта ЩЕРБАК. 

Спікером першого заняття була   вихователь  – методист   закладу Наталія Калініченко.

Учасники педагогічної студії ознайомилися з  організацією освітньої діяльності з дітьми під час перебування в укритті та куточками безпеки.

По закінченню третього заняття, за результатами діяльності керівники та учасники обласної педагогічної студії отримають сертифікати встановленого зразка. 

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар