На Київщині відремонтували пошкоджений міст через річку Трубіж

На Київщині завершився капітальний ремонт нової мостової споруди через річку Трубіж, яка була зруйнована навесні 2022 року. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook

Протяжність мосту становить 27 метрів. Він розташований на автомобільні дорозі загального користування місцевого значення та з’єднує два населені пункти: с. Залісся та с. Заворичі, що в Броварському районі. Після деокупації Київщини та обстеження пошкоджень у червні 2022 року Департаментом регіонального розвитку Київської ОВА було замовлено проєкт відбудови та оголошено тендер на проведення робіт. 

Після проведення процедури закупівлі був підписаний договір із ТОВ «Мостобудівельний загін № 112» на проведення капітального ремонту мосту. Відбудова розпочалася у вересні 2022 року. Відновлювальні роботи тривали близько 13 місяців.

Під час проведення капітального ремонту було виконано такий перелік робіт:

  • відновлення берегових опор;
  • будівництво прогонової будови;
  • влаштування нового дорожнього полотна безпосередньо на мосту та підходах до нього;
  • встановлення перильного огородження, берегових конусів;
  • облаштування водовідвідних та очисних мереж.

«Відбудову продовжуємо. Відновлюємо на Київщині ще 6 мостів і завершимо роботи найближчим часом. Ще для 14 мостових споруд розробляємо проєкти», – наголосив Руслан Кравченко.

Додати коментар