Комісійна перевірка: В Ірпені перевірять процес відновлення житлових будинків

У п’ятницю, 3 листопада, о 12:00 відбудеться комісійна перевірка процесу відновлення житлових будинків в Ірпені. Всі об’єкти відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Перший об’єкт – багатоквартирний будинок на вул. Ярославська, 14. Минулої п’ятниці комісія вже перевіряла цей будинок. Було виявлено чимало порушень. Також було багато скарг мешканців цієї багатоповерхівки на роботу будівельників. Підряднику дали тиждень на виправлення ситуації.

Крім того, перевірять ще 4 об’єкти. Це житлові будинки, які капітально ремонтують, за адресами:

  • вул. Гостомельське шосе, 24/1;
  • вул. Гостомельське шосе, 22;
  • вул. Гостомельське шосе, 7а;
  • вул. Гостомельське шосе, 7б.

Нагадаємо, що відповідну комісію створили в рамках виконання завдання Уряду та з метою посилення антикорупційної діяльності Київської ОВА. До складу комісії увійшли представники профільних департаментів КОВА, правоохоронних органів, технагляду, Держпраці, Спостережної ради з питань відбудови при КОВА, ДТЕКу тощо. Також до таких перевірок запрошуються народні депутати, представники ЗМІ, громадськість та мешканці.

Наразі вже перевірили 13 об’єктів: в Бишеві, Бучі, Ірпені, Броварах, Плоскому. Загалом на першому етапі перевірять 56 об’єктів.

Додати коментар