Молодіжна рада та влада: окреслили ключові напрямки взаємодії

Наші ментори провели зустрічі з представниками влади у громадах, Молодіжні ради яких входять до Асоціації та беруть участь у програмі «Незламна молодь: молодіжні ради» (Слобожанської та Височанської громад на Харківщині, Рівненської громади, Подільської громади Одеської області, Переяславської громади на Київщині, громад Коломиї та Долини Івано-Франківської області).

Ментор Ілля Соболєв спілкувався з головною спеціалісткою відділу молодіжної політики Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради Оленою Дубовик.
Микола Благовестов зустрічався зі спеціалістом за напрямом молоді та спорту Слобожанського відділу культури, молоді, спорту та туризму Сергієм Вікторовичем Щербаком та директором молодіжного центру «High» Височанської селищної ради Наталією Пахніною.
Ігор Хоменко – з в.о. міського голови Віктором Шакирзяном, начальником управління у справах молоді та спорту Віталієм Андрощуком, начальником відділу у справах молоді управління у справах молоді та спорту Надією Терещук та депутатами Рівненської міської ради.
Анна Сахно провела зустріч із головною спеціалісткою відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради Ларисою Малиною, яка відбулася нещодавно в режимі онлайн конференції.
Світлани Івасишин – із завідувачем сектору з питань молодіжної політики Управління культури та туризму Коломийської міської ради Володимиром Найєм та начальником відділу молоді та спорту Долинської міської ради Інною Червінською.

Під час зустрічей було:
– висвітлено напрямки підтримки влади під час реалізації діяльності молодіжної ради;
– напрацьовано план молодіжної ради, спираючись на пропозиції ОМС та план розвитку громади;
– обговорено проблему щодо відсутності бажання молоді брати активну участь у житті громади та спільно знайдено шляхи її вирішення.

Програма «Незламна молодь: молодіжні ради» розроблена Українською асоціацією молодіжних рад та втілюється в межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом (IRI).
 

Додати коментар