Комісійна перевірка: У Броварському районі перевірять відбудову двох заклади освіти

У вівторок, 31 жовтня, об 11:00 у Броварському районі відбудеться комісійна перевірка процесу відновлення двох закладів освіти за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Комісія перевірить:

  • с. Плоске, вул. Київська, 2 (ремонт будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів);
  • м. Бровари, вул. Петлюри Симона, 13-б (реконструкція (для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації) закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу «Джерельце»).

Відповідна комісія була створена в рамках посилення антикорупційної діяльності Київська ОВА. До її складу ввійшли представники профільних департаментів КОВА, правоохоронних органів, технагляду, Держпраці, Спостережної ради з питань відбудови при КОВА, ДТЕКу тощо. Також до таких перевірок запрошуються народні депутати, представники ЗМІ, громадськість та мешканці.

Наразі вже перевірили 11 об’єктів. Загалом на першому етапі буде перевірено 56 об’єктів, які відновлюються за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Замовником робіт за ними є КОВА.

Запрошуються долучитися всі, хто зацікавлений в ефективній, прозорій та публічній відбудові нашої області.

Додати коментар