Пиріжки від «Волонтерської кухні» та окопні свічки від жителів Вовчкова: Переяславщина – бійцям ЗСУ

Протягом минулого тижня команда “Нескорених” виготовляла для ЗСУ смачні супи швидкого приготування, кухарки-волонтери ліцею імені Володимира Мономаха готували домашню випічку, діти та вчителі з Вовчкова робили окопні свічки, а волонтери з клубу мікрорайону Карані плели маскувальні сітки. Про все це детальніше розповідає Переяслав.City.

Бендерики з м’ясом та різні пиріжки від “волонтерської кухні”

26 жовтня кухарки-волонтерки ліцею імені Володимира Мономаха вкотре пекли пиріжки та готували смаколики для воїнів ЗСУ. Роботу на кухні організувала волонтерка Ніна Климас, а кухонним процесом керувала шеф-кухарка Віра Кагарлицька.

Господині “волонтерської кухні” для наших “соколиків” приготували бендерики з м’ясом і капустою, терті пироги, печиво, пиріжки з різноманітними начинками, котлети в тісті та багато інших по-домашньому теплих та смачних страв.

 
 
Господині “Волонтерської кухні” при ліцеї імені Володимира Мономаха “чаклують” над смаколиками для бійців ЗСУ

27 жовтня, на світанку, волонтерка Інна Марченко зі своєю командою відправилася на Схід, щоб доставити гуманітарну допомогу з нашими смаколиками нашим хлопцям, які захищають нас із вами на Донеччині.

Гостинці від “Волонтерської кухні” вже наступного дня поїхали на передову до захисників

Волонтерський пункт відкритий на базі сьомої школи щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці із 10.00 до 11.00. В інші дні (крім вихідних) все можна зносити у фойє школи, де є чергові.

Волонтерки-кухарки тримають “Кухонний фронт”! Все буде Україна!

“Тепло віри в Перемогу”

27 жовтня у Вовчківському сільському будинку культури пройшла акція з виготовлення окопних свічок під назвою “Тепло віри в Перемогу”, до якої долучилися учні та вчителі Вовчківської гімназії.

 
Учні та вчителі Вовчківської гімназії для військовослужбовців виготовили окопні свічки

Активісти закликають своїх односельчан та всіх небайдужих жителів Переяславщини долучатися до збору матеріалів, необхідних для виготовлення окопних свічок!

«Приносьте у будинок культури бляшанки, залишки парафіну, воску, кришечки. Маленькими кроками здолаємо шлях до Великої Перемоги!», – йдеться у повідомленні.

Наші захисники посилкам радіють і дякують за підтримку

Команда “Нескорених” нещодавно робила спільне відправлення із трудівницями клубу “Трубайлівка” на передову. Захисникам тоді передали страви швидкого приготування + маскувальні сітки. За вчасну і доречну підтримку бійці ЗСУ вдячні. У підтвердження того, що все отримали, надіслали фото-звіт.

Фото-звіт від наших “соколиків”

Свій фото-звіт та слова щирої подяки надіслали також морські піхотинці 501 ОБМП.

 
Морпіхи смаколики від жителів Переяславщини теж отримали

26 жовтня відбулося чергове фасування страв швидкого приготування від команди “Нескорених” для наших Захисників.

Цього дня вдалося наповнити пакети із:

  • супом вермішелевим із білими грибами – 330 шт;
  • кускусовою кашею з овочами і білими грибами – 100 шт;
  • вівсяною кашею з ягодами – 342 шт.

Білі гриби посушені тоненькими слайсами були переслані команді “Нескорених” волонтерів Світлана Шовак і однодумцями із Закарпатської області смт Вишково Хустського району!

 
Команда “нескорених” фасує страви швидкого приготування для бійців ЗСУ

“Під час фасування були і сюрпризи. Нам вручили подарунок – іменний стяг команди “НЕСКОРЕНИХ”. Військовослужбовці збройних сил України завітали на фасування і передали завчасно підготовлений прапор. Це стало неочікуваним приємним моментом, який надав сили продовжувати працювати усім нам і єднатися далі з однодумцями”, – написала волонтерка Ольга Дрига.

Для виготовлення швидкого харчування українським Захисникам команда “Нескорених” на постійній основі потребує підтримки:

  • овочі: капуста, цибуля, морква, лимони, імбир;
  • зелень: кріп, петрушка, зелена цибуля;
  • для енергетичних сумішей: грецькі горіхи, фундук, кешью, родзинки, інжир, фініки, цукати різних фруктів і просто асорті кубиками, журавлина сушена, чорнослив, курага, гарбузове насіння лущене
  • для швидких каш: вівсянка лише швидкого приготування яка не потребує варіння, кускус дрібний !
  • для копчення сало( можна в банках)

Для вкладання в посилки: хімічні грілки (8 годин), сухий душ, вологі серветки спиртові, шкарпетки в’язані і теплі куповані, кава у стіках, чай у пакетиках, льодяники, печиво в пачках, енергетичні батончики тощо.

Долучайтеся! Разом ми наближаємо Перемогу! Разом ми сильна і нездоланна нація!

Додати коментар