У Бучі триває відновлення багатоквартирних будинків за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

У місті Буча триває процес відбудови багатоповерхівок. Ще один об’єкт відновлюють за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Мова йде про багатоквартирний будинок на вулиці Києво-Мироцька. У багатоповерхівці є 48 квартир, у яких мешкали понад 100 людей.

На початку повномасштабного вторгнення внаслідок обстрілів будівля значно постраждала. Були частково зруйновані стіни, перекриття, горище та покрівля, пошкоджені внутрішні приміщення, в тому числі інженерні мережі, вибиті вікна і двері.

Роботи з капітального ремонту вже розпочали. Проводять демонтаж пошкоджених конструкцій житлового будинку. Відновлювальні роботи передбачають влаштування покрівлі та плит перекриття, відновлення горища та стін разом із теплоізоляцією та фарбуванням усього периметру будинку, виконають також ремонт і опорядження внутрішніх приміщень, замінять вікна та двері.

Крім того, в будівлі відновлять вентиляційні канали та водоприймальні воронки. А також влаштують систему блискавкозахисту.

Нагадаємо, що загалом у Бучанському районі вже відновлено зі збереженням життєдіяльності 7 266 об’єктів, серед яких 6 352 – житловий фонд.

Додати коментар