Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

  1. Повна назва документа державного планування:

Програма соціально-економічного та культурного розвитку Переяславської міської територіальної громади на 2024 рік (далі Програма).

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Переяславська міська рада Київської області.

  1. Процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури Відповідно до ст. 12 Закону України “Про стратегічну екологічну оцінку” громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку  Переяславської міської територіальної громади на 2024 рік розпочато з дня його оприлюднення, а саме з 15 листопада 2023 року на сайті Переяславської міської ради Київської області та триватиме упродовж 30 днів з дня оприлюднення повідомлення. Проект документу та звіт розміщені на сайті Переяславської міської ради.

б) способи участі громадськості: громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) Не передбачається проведення громадських слухань;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитись з проектом стратегічно екологічної оцінки та екологічною інформацією, у тому числі пов’язану зі здоров`ям населення, що стосується документа державного планування: Виконавчий комітет Переяславської міської ради Київської області, адреса: 08400, м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, 27/25.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції та місцезнаходження наявної екологічної інформації: Виконавчий комітет Переяславської міської ради Київської області, адреса: 08400,  м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, 27/25, або в електронному вигляді на електронну адресу: econom.v@ukr.net. Проект документу та звіт розміщені на сайті Переяславської міської ради.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Офіційний веб-сайт Переяславської міської ради та за адресою
м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, 27/25.

Відповідальна особа: Знак Оксана Сергіївна (04567) 5-38-04.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: Підстави для проведення транскордонних консультацій відсутні.         Ззаява СЕО на 2024 рік

Додати коментар