У Будинку вчителя урочисто відзначили День працівника освіти України (Фото)

Нині професія педагога неабияк важлива. Наші освітяни попри складну ситуацію в країні продовжують навчати молодь.

Сьогодні викладачі, вчителі та вихователі відчувають глибоке емоційне навантаження через відповідальність за безпеку життя й збереження здоров’я кожного школяра і вихованця. Але попри це вони продовжують працювати та навчати.

Напередодні професійного свята у залі Будинку вчителя вітали педагогів Переяславської громади.

Невеличку концертну програму підготували вихованці гуртків та студій Будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді. Ведуча заходу Тетяна Ковшун.

Традиційно для педагогів було підготовлено подяки та грамоти Міністерства освіти і науки, Київського обласного департаменту освіти, міської ради, відділу освіти та профспілки, квіти і щира людська вдячність.

Міський голова Вячеслав Саулко:“У наш з вами непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців, а отже ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави….

Висловлюємо щиру вдячність вам за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм учням...”

Освітяни тепло, стоячи, привітали своїх колег, які пішли в цьому році на заслужений відпочинок та побажали успіху молодим вчителям, в яких 2023-2024 навчальний рік став першим роком трудової діяльності в освітній галузі. Голова профспілки працівників освіти Анелія Ковальська спільно з начальником відділу освіти вручила їм квіти, ковдри та пам’ятні подарунки. А поважним членам профспілки – подяки.

    •  

Додати коментар