«Погріб» перетворився на укриття: учні Переяславської гімназії повернулися у свої класи

Учні Переяславської гімназії № 5 уже з укриттям. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав міський голова Вячеслав Саулко, повідомляє Переяслав.City.

– Попри численні насмішки та безглузді публікації одного з районних депутатів, закинутий «погреб» перетворився на найпростіше укриття для учнів переяславської гімназії №5, що дало змогу розпочати навчальний процес у стінах рідного закладу, – зауважує у своєму дописі очільник Переяславської громади.

Переяславська гімназія № 5Переяславська гімназія № 5

Елементарне укриття, облаштоване на місці колишнього погреба Елементарне укриття, облаштоване на місці колишнього погреба

Як повідомив Переяслав.City начальник відділу освіти переяславської громади Петро Ярмоленко, учні міської гімназії № 5 відновили навчання у рідному закладі з понеділка, 25 вересня.

Спільними зусиллями міської ради, відділу освіти, комунальників та батьків учнів на території гімназії №5 вдалося облаштувати елементарне укриття. Сховище розраховане майже на 200 осіб, тому школярі навчаються у дві зміни. Зроблений ремонт на місці колишнього льоху за кошти з міського бюджету. М’які сидіння додатково не купувалися – вони були в наявності.

Облаштоване сховище відповідає усім нормам. Але, незважаючи на це, незабаром біля Переяславської гімназії № 5 розпочнеться будівництво капітального укриття, як і планувалося раніше, – зауважив Петро Ярмоленко.

В елементарному укритті є і туалетна кімнатаВ елементарному укритті є і туалетна кімната

Для комфортного перебування учнів у сховищі тут поставили м'які пуфиДля комфортного перебування учнів у сховищі тут поставили м’які пуфи

Додати коментар