У Переяслав завітає відома телеведуча Катерина Соляр: коли та навіщо?

У понеділок, 2 жовтня 2023 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться розмова з українською журналісткою, теле- та радіоведучою, відеоблогеркою й одним із беззаперечних символів опору українського народу у цій війні Катериною Соляр. О котрій та на якій локації відбудеться зустріч?

У Переяслав завітає відома телеведуча Катерина Соляр: коли та навіщо?

За повідомленням сайту університету зустріч розпочнеться о 15:00 на майданчику навпроти головного входу в університет, біля погруддя Григорію Сковороді. У разі раптових примх погоди зустріч відбудеться у 114 аудиторії університету, у разі повітряної тривоги – в укритті корпусу №1додають організатори.

«Приходьте аби стати безпосереднім учасником відвертої розмови про життя, професію, секрети стресостійкості Катерини Соляр, поради щодо здібностей ораторства у житті та професії – знаємо, що вони ще й як потрібні педагогам та представникам інших професій за якими вчаться сковородинівці. Поза тим, ви дізнаєтеся про те, чим живе відома журналістка в умовах війни», – пишуть організатори.

У Переяслав завітає відома телеведуча Катерина Соляр: коли та навіщо?

Незмінними організаторами зустрічі стануть Відділ  інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю й Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Григорія Сковороди в Переяславі. У 2023 році проведення цього проєкту стане можливим ще й завдяки програмі «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

Поміж іншим Соляр відома й тим, що на початку повномасштабної війни у прямому ефірі не витримала та жорстко розкритикувала Світлану Лободу за її невизначену позицію щодо війни в Україні та боязнь назвати винуватця сотень смертей. Назвала виконавицю «маленькою Людою», за те що вона назвала українців маленькими людьми.

 

Додати коментар