В університеті відбулося свято до Дня Святого Миколая для вихованців будинку художньої творчості

День Святого Миколая – свято,  на яке чекають  і дорослі, й діти . Дорослі в ці святкові дні мають можливість стати чарівниками, виконавцями  дитячих мрій.  Діти чекають від свята, звичайно ж, подарунків. А для  вихованців,  їх батьків та педагогів Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького  свято Миколая – це ще й святкові виступи, феєричне дійство, яскраві костюми.

Саме таке свято відбулося 18 грудня в актовому залі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди».

         Невгамовний бешкетник Чортик, в ролі якого виступила режисер свята Анна Порфір`єва, та його помічник Чортеня (Катя Нечипоренко), викравши подарунки, які готували помічники Миколая Гноми (Марта Степанковська та Максим Омельчук), та  злодійки Чаклунки (Ірина Марченко та Марія Губар)   змусили присутніх відправитися на пошуки святкових дарів. Допомагали дітям  у цьому і таємнича Фея Ночі (Тетяна Ковшун), і білосніжна Хурделиця (Світлана Кондратенко), і Ангели (Анна Цабенко, Олександра  Бутович). Святкові пошуки супроводжував веселий спів вихованців вокальної студії «Акорд» (керівник Анна Порфір`єва), яскраві романтичні таночки  вихованців хореографічної студії «Перлина» (керівник Ірина Марченко), запальні та зворушливо емоційні композиції  від акробатично-хореографічної студії «Фантазія» (керівник  Тетяна Ковшун).

         Святий Миколай (Олександр Дорошенко) був задоволений яскравим дійством, та й мішок з подарунками знайшовся, тож  всі діти отримали солодощі.

         Велика вдячність від Миколая, адміністрації та вихованців БХТДЮМ людям з добрим серцем: приватному підприємцю Пундер Ірині Павлівні та  працівникам  кондитерського цеху «Мінамі» ( село Ковалин).   

         Дякуємо ректору  ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький Державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Коцуру В.П. та колективу  соціально-гуманітарного відділу (керівник Іващенко А.В.) за надану можливість вихованцям  БХТДЮМ провести феєричне дійство на сучасній  сцені у просторій залі.

          Вітаємо  Вас з новорічно-різдвяними святами та бажаємо здоров`я,  добробуту та затишку в родинах.

             Щиро дякуємо всім, хто причетний до організації та проведення свята. Веселих вам свят!

Додати коментар