У Переяславі відкриють унікальну виставку зі старими світлинами міста: долучити фото до неї можуть усі охочі

У Переяславі відбудеться відкриття фантастичної та унікальної виставки «Переяслав цікавий». Наразі триває активний добір робіт для виставки, до якого можуть долучитися усі охочі, пише Proslav.

У Переяславі відкриють унікальну виставку зі старими світлинами міста: долучити фото до неї можуть усі охочі

Як зазначають організатори експозиція об’єднає унікальні архівні світлини, які закарбували фундаментальні миті як старої так і новітньої історії та, подекуди, вперше будуть представлені на відкритий огляд громадськості.

Відкриття виставки «Переяслав цікавий» є неабиякою подією для всього нашого міста і має важливе значення з кількох причин:

  • Спадщина історії: На цій виставці ви побачите рідкісні історичні фотографії, які прослідкують розвиток нашого міста від старих часів до сьогодення. Це унікальна можливість зануритися в минуле та відкрити для себе багатство нашої історії.
  • Культурна спадщина: Виставка також відображає розвиток культури та мистецтва в Переяславі. Ви дізнаєтеся про творчі досягнення наших співвітчизників та їх вплив на розвиток міста.
  • Об’єднання спільноти: Цей захід створює можливість для мешканців нашого міста об’єднатися, поділитися спогадами та знаннями про минуле, відчути єдність нашої громади.
У Переяславі відкриють унікальну виставку зі старими світлинами міста: долучити фото до неї можуть усі охочі

«Наразі триває активний добір робіт для виставки. Ми закликаємо всіх зацікавлених осіб, які мають архівні фотографії надати їх для участі у виставці. Ваша співпраця може додати нові виміри нашому заходу та збагатити історичну культуру нашого міста. Зголошуйтесь за номером 063-727-59-87», – кажуть співорганізатори заходу серед яких ГО «Корінь нації», Молодіжний центр «Зустріч» та Відділ культури і туризму Переяславської міської ради й КЗ «Переяславський ЦКМ» та люди доброї волі, які нададуть світлини із своїх родинних колекцій.

Захід буде втілено в межах проєкту #МолодьТУТ програми USAID «Мріємо та діємо», IREX in Ukraine, ГО «Молодіжна платформа».

Не пропустіть цю чудову можливість поглибити своє розуміння історії Переяслава та відкрити для себе чудовий світ наших минулих подвигів і досягнень. Ми розраховуємо на вашу підтримку та активну участь у створенні цієї виставки.

Додати коментар