Андрій Нєбитов пішов із посади очільника поліції Київщини: хто займе його місце

Новим керівником обласного управління поліції Київщини став генерал поліції третього рангу Анатолій Щадило. Раніше правоохоронець очолював поліцію Дніпропетровської області – Proslav.

Андрій Нєбитов пішов із посади очільника поліції Київщини: хто займе його місце

Про це повідомляє поліція Київщини.

“Анатолій Щадило надалі розвиватиме поліцію Київщини. Зокрема, відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації. Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки і правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності”, – зазначив голова Нацполіції Іван Вигівський.

Анатолій Щадило в свою чергу зазначив, що докладе усіх зусиль задля підтримання в області порядку і створення безпекового середовища для громадян.

Андрій Нєбитов, який був на посаді начальника поліції Київської області впродовж чотирьох років, пішов на підвищення і отримав нову посаду – заступника голови Нацполіції.

“Хочу подякувати керівникам і працівникам Київської ОВА, депутатам облради, командирам та бійцям всіх підрозділів ЗСУ і сил безпеки, колегам з правоохоронних органів за дієву співпрацю, розуміння та підтримку”, – сказав він.

Додати коментар