Перший дзвоник лунав і в Переяславському академічному ліцеї імені Івана Мазепи

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства.

День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей: вчителів, учнів, батьків, наших друзів. Свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Ось і настав цей день. 1 вересня — День знань і старту нового 2023/2024 навчального року!

На жаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися, бо саме якісна освіта може укріпити їхнє відчуття і розуміння української ідентичності та підготувати до успішного творення власного життя, власної родини і своєї країни.

Свято Першого дзвоника в Переяславському академічному ліцеї імені Івана Мазепи цьооріч пройшло насичено та цікаво. Здобувачів освіти та колег привітав директор ліцею Олександр Батрак, пісенне вітання для винуватців торжества підготувала колишня учениця закладу Валерія Христюк, натомість Олександр Петрович привітав Валерію із 18-річчям, яке дівчина відзначала цього дня. 5-, 11-класники привітали присутніх патріотичними флешмобами, а всі бажаючі змогли доєднатися до акції «Замість квітів – донат на ЗСУ». Щирі побажання, оплески, рідні стіни навчального закладу, безумовна вдячність нашим Захисникам, не лише зробили цей день святковим, а й неодмінно стануть запорукою плідного навчання учасників освітнього процесу, які старанно вже відсьогодні починають «гризти» граніт науки. Про початок нового навчального року традиційно сповістив перший дзвоник.

Після урочистостей ліцеїсти попрямували на свій перший урок у цьому навчальному році, потому для наймолодших учнів закладу відбулися пізнавальні квести.

***

Вітаємо шановна освітянська родино Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи щиро вітаємо всіх вас з Днем знань, з днем мудрості й старанності!

Дорогі ліцеїсти! Нехай у вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання, ставати сильнішими, мудрішими, добрішими,  відкривати нові істини, робити наукові відкриття, пізнавати таємниці природи, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів, ставати гідними патріотами своєї країни.

Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! На цьому шляху є багато проблем і перешкод. Але це частина шляху до ПЕРЕМОГИ!

Педагогам та батькам зичимо на цьому шляху внутрішньої сили, стійкості, мудрості і взаєморозуміння!

За нами Перемога, за нами правда, за нами майбутнє!

З таким розумним і наполегливим поколінням ми обов’язково Переможемо!!!

Слава ЗСУ! Слава нації! Слава Україні! Героям Слава!

     

Додати коментар