Пісня української співачки подана на номінацію премії Греммі

Ідея щодо створення цієї композиції з’явилася у співачки на початку повномасштабної війни в Україні, але тривалий час вона перебувала у пошуках композитора.

Пісню української співачки Тіни Кароль One nation under love, яку вона написала разом із американським композитором Даян Уоррен, подали на номінації престижної премії Греммі. Про це артистка повідомила в ефірі у Сніданку з 1+1.

Артистка сподівається, що композиція зможе потрапити до якоїсь із номінацій премії, а можливо навіть здобути перемогу.

“Ця пісня подана на різні номінації Греммі. Побачимо! Навіть наш симфонічний оркестр також поданий до Греммі. Далі побачимо, чи дадуть нам короткий шорт-лист чи довгий. Я не знаю”, – сказала вона.

Водночас Тіна Кароль розповіла, що ідея пісні One Nation Under Love зародилася в неї на початку повномасштабної війни і відтоді вона шукала композитора, який зміг би втілити задумане в життя.

“Я довго ходила з ідеєю, що це не просто має бути пісня, це не просто композитор має бути, це не просто проєкт. Ось максимум, який може бути, це має бути максимум. Я зверталася до багатьох продюсерів, менеджерів. На моєму шляху траплялися й ті, хто говорив зробимо, а нічого не робили. Коли ми побачилися з Уоррен, вона побачила цей вогонь і що я вчепилася. Вона сказала, що їй подобається моя енергія. Вона надзвичайна, вона реально підтримує Україну”,- поділилася виконавиця.

Варто зауважити, що Даян Уоррен є автором пісень для Вітні Г’юстон, Тіни Тернер, Селін Діон, Леді Гаги, Шер та інших культових артистів.

Джерело

Додати коментар