Для дітей з інвалідністю відбувся творчий майстер-клас «В єдності наша сила»

22 серпня, напередодні великих державних свят Дня Державного Прапора Ураїни та Дня Незалежності України, у фойє другого корпусу КЗ «Переяславський ЦКМ» відбувся творчий майстер- клас для дітей з інвалідністю.
Його провели працівники Центру соціальних служб Переяславської міської ради та гуртківці Клубу юних моряків.
Дітей-учасників заходу та батьків привітала заступник міського голови Оксана Степаненко. Зокрема, вона зазначила, що дарувати радість спілкування та нові враження тим, хто цього потребує, особливо важливо у непростий для всіх українців час. Увага, милосердя і толерантність жителів міської громади допомагають спростити життя родин, де виховуються діти з інвалідністю.
Головна завдання соціальних служб і освітян – інтегрувати їх у суспільство, щоб розширити коло спілкування, залучати до креативних заходів і майстер-класів. Також заступниця міського голови побажала присутнім добра, здоров’я, щастя, мирного неба, яскравого сонця, успіхів у навчанні.
Насичений позитивними емоціями та сповнений творчим натхненням майстер-клас з виготовлення закладки для книг у техніці орігамі та іграшки Пікачу у техніці валяння з вовни, провели методист позашкільного закладу Клубу юних моряків Наталія Чорненко та керівники гуртків Тетяна Канова і Юлія Аврамич. Під час заняття вони створили умови для включення всіх двадцяти чотирьох дітей в активну діяльність, дружню атмосферу співпраці, радісних емоцій та творчості. Кожна робота дітей несла свій неповторний настрій та силу.
Не обійшлося і без приємних сюрпризів – по закінченню творчого процесу діти отримали набори канцтоварів для успішного початку нового навчального року.
Цей день для всіх, хто прийшов до Будинку культури, був наповнений теплом спілкування, вірою у перемогу, надією на мир. Організатори подякували родинам за активну участь у заходах подібного формату.

Додати коментар