Дітки і самі слухали, і розповідали про Державний прапор України

Сьогодні, з нагоди Дня прапора та з метою закріпити знання дітей про державні символи України, виховати любов до Батьківщини, у ЗДО №9 «Сонечко» відбувся просвітницький захід.

Тематична бесіда у формі пізнавальної розповіді гостей свята Василька та Оксанки і патріотичних вокально-хореографічних номерів самих юних вихованців закладу були проведені для всіх діток садка. Педагоги вчергове нагадали дітям про символічне значення кольорів Державного Прапора України. Адже як відомо, жовтий колір – це колір пшеничної ниви, колір хліба, зерна, що дарує життя всьому сущому на землі, це колір жовтогарячого сонця, без лагідних променів якого не дозрів би, не заколосився б хліб. Це символ достатку українського народу. Блакитний, синій колір – це колір ясного, чистого, мирного неба. Це колір води, без якої не дозрів би хліб. І ще – це колір миру.

Вихованці закладу отримали масу позитивних емоцій та вражень при проведенні спільного  флеш-мобу та відчули гордість за свою державу і впевненість у майбутньому, адже відчувають і знають, що небо над всіма нами тримають справжні Герої.

Підтримати дітвору до садка завітала і заступник міського голови Оксана Степаненко.

Додати коментар