У Переяславі представили нового поліцейського офіцера громади

Сьогодні, 17 серпня 2023 року, керівництво громади та депутатський корпус Переяславської міської ради VII скликання мали змогу познайомитися з новим поліцейським офіцером громадилейтенантом поліції Назаром Пилипюком. Він працюватиме на території сіл Велика Каратуль, Вовчків, Гланишів, Гайшин та Чирське. Про це повідомляє Proslav.

У Переяславі представили нового поліцейського офіцера громади: що про нього відомо
поліцейський офіцер Переяславської громади

Як розповів Назар Юрійович, він працюватиме не лише як дільничий, а поліцейський офіцер громади. Має на це повноваження як дільничого офіцера поліції, інспектора ювенальної превенції, групи реагування патрульної поліції та, в майбутньому, функціонал дізнавача стосовно розкриття кримінальних злочинів та інших кримінальних проступків.

«Працюватимемо ми з вами спільно на партнерських засадах. Я закріплений виключно за територією вашої громади. Сам родом з Луганщини, на території громади працюю з кінця вересня 2022 року на посаді дільничного офіцера поліції, інспектора сектору ювенальної превенції, співпрацював зі службою у справах дітей та соціальних служб громади. З громадою не зовсім знайомий, але це не надовго, у зв’язку з функціональними обов’язками та місцем несення служби. Будь яка допомога, котру зможу вам забезпечити в рамках чинного законодавства чи питання незаконних посягань звертайтеся – буду чекати на ваші звернення», – сказав Пилипюк та пообіцяв, що якість співпраці буде на вищому рівні та засадах партнерства.

Станція нового поліцейського офіцера громади знаходитиметься у приміщенні старостату села Велика Каратуль (вул Миру 22а).

Додати коментар