Відбувся обласний форум “Нульова смертність на дорогах Київщини”

29 листопада 2017 року в приміщенні торгово-промислової палати України відбувся обласний Форум «Нульова смертність на дорогах Київщини».

Захід був організований Київською  обласною державною адміністрацією (Київська ОДА) у партнерстві з Центром демократії та верховенства права та громадською організацією «Vision Zero». Участь у форумі взяли: голова Київської ОДА Олександр Горган, мери міст та керівники районів Київщини, представники Міністерства інфраструктури,  Національної поліції, громадських організацій.

З вітальним словом до учасників Форуму звернулися: голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, керівник Групи підтримки реформ Міністерства інфраструктури України Олександра Клітіна, віце-президент Торгово-промислової палати України Ростислав Коробко, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Олексій Білошицький, голова ГО «Vision Zero», проектний менеджер Групи підтримки реформ Міністерства інфраструктури України Віктор Загреба

Також відбулась презентація дослідження аварійності на дорогах Київської області, яке дозволяє виробити рекомендації для подальших дій у Київській області. За підсумками Форуму була ухвалена резолюція, яка містить детальний план дій у сфері забезпечення безпеки руху у Київській області.

 

Додати коментар