Юні футболісти з Переяславщини вибороли трете місце в Exmet Ülejõe Cup (Пайде. Естонія) (Фоторепортаж)

       На запрошення керівництва футбольного клубу міста Пайде, юні футболісти 2011-2012 р.н. з ФК «Матадор» та ДЮСШ з Переяславської міської територіальної громади прийняли участь в  дитячому футбольному турнірі під назвою Exmet Ülejõe Cup, який відбувся  з 04.08. по 06.08. 2023 року у тренувальному центрі Ülejõe міста Пайде (Естонія). У віковій категорії 2011-2012 р.н. команди були поділені на дві підгрупи по чотири команди в кожній підгрупі.  Провівши свої поєдинки з суперниками, наші  футболісти вибороли право участі у півфінальних  змаганнях. Зустрівшись з командою ЖК  «Нарва Транс» наші хлопці чинили гідний супротив команді – суперниці. Перший тайм закінчився з рахунком: 0 : 0, а в другому таймі наші футболісти поступились з рахунком: 0 : 2, що не дало можливості нашій команді боротись за перше місце. У поєдинку за трете місце Переяславці зустрілись з ФК «Флора Таллінн». Перший тайм закінчився з рахунком: 0 : 1 на користь команди суперниці. Після перерви наші хлопці зібравшись, почали тиснути на ворота суперників, та зрівняли рахунок. Не виявивши переможця в кінці гри,  команди пробивали пенальті. У трьох раундах жодна з команд не помилилась, а в серії ударів до першої помилки наш воротар Тимофій Аврамич відбив удар суперника та вивів наших футболістів на третє місце. За результатами змагань команда була нагороджена медалями та кубком. Кращим гравцем в нашій команді був визнаний  Єгор Конотоп.

Також проводились змагання на кращого бомбардира, хто швидше оббіжить фішки та інше. Кращим бомбардиром став переяславець Радіон Самань. Він отримав цінний подарунок.

    Після змагань для юних футболістів з Переяславщини українці, які проживають в Естонії, провели екскурсії,  розважальні атракціони та організували солодкий стіл, за що ми їм висловлюємо щиру подяку.   

    Також,  висловлюємо подяку Мареку Тійтс, який опікувався нашою командою від початку змагань до їх закінчення. Марек  Тійтс приклав максимум зусиль для того, щоб юні футболісти, подолавши 2000 км., відчули свято футболу. Щирі слова вдячності передаємо депутату Олександру Пасічнику (керівник підприємства АвтоПасЛайн) за здійснення комфортної та безпечної поїздки учасників змагань.

 

Додати коментар