Ініціативна група проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю» завершила навчання

3-5 серпня 2023 року ініціативна група, що працює над створенням нової міської комплексної Програми підтримки та розвитку молоді “Молодь Переяславщини” на 2024-2025 роки, успішно завершила навчання з адвокації.

      Для того, щоб адвокатувати нову програму, яка розроблена спільно представниками Молодіжної ради, активної молоді і молоді з числа ВПО та головним спеціалістом відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради Ларисою Малиною, був розроблений чіткий план адвокаційної кампанії.

Щиро віримо, що все задумане вдасться реалізувати завдяки чіткому баченню наступних кроків та професіоналізму нашої команди. Будемо тримати Вас в курсі подій та віримо в зміни, які ми творимо вже зараз разом з молоддю та для молоді!

Навчання з адвокації були проведені в рамках проєкту “Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю”, який організовано в межах програми “Мріємо та діємо”, що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX

Додати коментар