Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради

1 серпня у залі засідань Переяславської міської ради відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга ОГІЄВИЧ.

       Члени комісії розглянули чотири питання порядку денного, а саме: 

  1. Про розгляд заяви гр. Куцана Олександра Олеговича від 18.07.2023 року про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, має статус учасника бойових дій.
  2. Про розгляд заяви гр. Бомчука Дмитра Вікторовича від 25.07.2023 року, щодо зміни складу його сім’ї, у зв’язку з народженням дитини.
  3. Про розгляд заяви гр. Назаренка Сергія Васильовича від 27.07.2023 року, щодо зміни складу його сім’ї, у зв’язку з одруженням.
  4. Про розгляд листа начальника КП «УК«ВУЖКГ» Переяславської міської ради Тетяни СУЩУК від 21.07.2023 №156 про надання службового жилого приміщення №3 по вул. Коцюбинського, буд. 3 в м. Переяславі Бориспільського району Київської області, двірнику підприємства Загорулько Людмилі Сергіївні.
  5. Про укладення договору найму на квартиру №12 по вул. Богдана Хмельницького, 50 в м. Переяславі Бориспільського району Київської області із Кудрею Марією Олександрівною.

       Під час засідання було вирішено підготувати 5 проєктів рішень та подати їх для розгляду на черговому засіданні виконавчого комітету Переяславської міської ради.

Додати коментар